Thursday, November 4, 2010

Rindu Kat Erin

Entry kali ini menggunakan bahasa melayu,
special di buat untuk rumate yang bukan rumate, tersayang?!!?
sesuai dengan tajuk post ni,
cerita bermula ketika seorang ERIN akan pulang ke rumahnya di shah Alam,
dan seorang rumate yang baik hati dan tidak sombong ni merasa kesunyian,
sebab dia xdapat balik disebabkan rumah yang *teramat sangat dekat
(*bermakna jauh)
jadi rumate yg berkeseorangan ni merasa rindu kat rumate dia yg balik tu,
maka jadilah tajuk post kali ini:
'Rindu Kat Erin'
Waaaaaaaaaaaa,,,
tolonglah, terasa nak gelak kuat2x apabila membuat tulisan diatas,
hahahaha...
Ok, sebenarnya cerita diatas adalah tipu belaka,
T-I-P-U
yg sebenar-benarnya adalah seorang rumate yg baik hati dan tidak sombong ini dipaksa oleh seorang Erin untuk membuat post bertajuk seperti yg dikemukakan diatas,
disebabkan rumate yg nak balik ke shah Alam tu merasa sedih nak meninggalkan rumate dia yg baik hati n tidak sombong ni untuk tinggal sorang-sorang,
so...dia cakaplah kat rumate dia yg baik hati n xsombong tu suruh post blog
dengan tajuk rindu kat erin..

Begitulah cerita yg sebenarnya,
hahahaha...
kepada rumate yg bukan rumate,
keinginan anda telah dilaksanakan dengan baik,
ni penuh perjuangan nak buat post ni tau,
padahal dah mengantuk tapi nak buat juga
sebab kesian nanti tengok rumate kat shah Alam tu kecewa xada post baru,
Ok, yg dibawah ni adalah gambar2 masa jadi wanita perkasa sekejap,
nak perbaiki pintu bilik yg rusak, hehe..





5 comments:

Nicha E-cha said...

tak rindu kita pun...T__T

Natasya Alhabsyi said...

Alala~~~
nisa pun xrindu kte,
tu sbb dh blik umah kn,
tinggallh kte kat sni..
huhu...=p

eRiN said...

yeay!! akhirnya,,tasya mengaku walaupun tipu..hehehe..suke3!~hehehe

nanti kite balik ye rumate bukan rumate..jgn rindu lebih2 lak..nanti kite takde bantal lak nak wat tidur sbb tasya da peluk salu bantal kite...hehehe:P

nisa >> ni entry special tuk ak la..ang nak, mintak tasya tulis..hehe^,^

Natasya Alhabsyi said...

erin: haaa, puas hati dah erin? wkakaka...nasib bek bantal je tinggl,
klu katak yg tinggal,
eeem..dh hbs ptus kpala..xixi..

eRiN said...

mestila puas hati..ade name kite!hehehe..:p
mmg kite tau da tasya nak putuskan katak kite..so kite bwk blk b4 kepala die hilang...hehehe :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...